Lustrum 2015

Op 4 juni 2015 heeft de studievereniging Stufib haar derde lustrum met een sprankelend feest met cultuur en amusement in Bunnik bij Utrecht gevierd. Dit feest werd voor een belangrijk mogelijk gemaakt door veel van de bedrijven achter onze leden. Het bestuur is er trots op dat ruim vijftien bedrijven bereid is gevonden het feest als sponsor te ondersteunen.

Het feest begon in de middag in het restaurant de Landgoederij in Bunnik. De foto’s van de dag zijn te vinden via deze link (alleen voor leden). De deelnemers konden kiezen uit het volgende gevarieerde programma:

1. Lezing van Jelle Staleman waarbij hij aan de hand van indrukwekkend film- en fotomateriaal heeft verteld over de letterlijke en figuurlijke hoogtepunten van zijn bergsportcarrière en de overeenkomsten met ons vakgebied.

2. Wijnproeverij en etiquette waarin kennis werd gemaakt met verschillende wijnen uit diverse landen. Ook de etiquette kwamen aan bod: hoe houd je je wijnglas eigenlijk vast? Welke wijn drink je bij welk gerecht?

3. Boottocht in een sloep in de mooie omgeving van De Landgoederij met een schipper.

4. Wandeling over het gevarieerde landgoed Niënhof bij Bunnik (Ringslangroute) en een stuk langs de Krommerijn.

Na afloop was onder het genot van een hapje en eendrankje voldoende gelegenheid om bij te praten bij muziek van de jarige Kris Berry. De avond werd afgesloten met een stukje cabaret van Hare Majesteit als de beschermengel van Stufib.